6/10 Good
Jun 25, 2024
Sakin Hotel
Konumu muhteşem. Şehir merkezinin tam kalbinde. Yürüyerek limana, taşlık plajına, taksi duraklarına ve otobüs durağına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
Teras manzarası harikulade. Dilediğiniz zaman kullanabiliyorsunuz.
Her sabah 9-11 arasında oldukça lezzetli kahvaltı servisi yapılıyor. Manzara ile birleşince kahvaltı daha lezzetli hale geliyor.
Yataklar sert ama çok konforlu.
Personel sizleri gayet sıcak bir şekilde karşılıyor.
Eleştirilecek hususlar:
Odalar çok eski ve bakımsız. Tüm odaların elden geçirilmesi ve güzel bir tadilat yapılması gerekiyor. Böyle muazzam bir konum çok daha güzel odaları hak ediyor.
Banyoda duşakabin yok. Duş sonrası tüm banyo ıslanıyor.
İlaveten duş başlığı çalışmıyordu. Yoğun su talebi ile alakalı olduğu söylendi ancak ellerimizi yıkadığımız lavabodan su gayet tazyikli bir şekilde akıyordu.
Bizim gibi balkonsuz bir odada kalıyorsanız kıyafetlerinizi kurutmanız imkansız.
Kaldığımız oda çok küçüktü ve dolap yetersizdi.
Gece 01:00 kadar çok yoğun ses geliyor. Bu merkezde olmanın bir sonucu. Bu konuda hotelin yapabileceği hiç bir şey bulunmuyor.
Bizim gibi üst katta kalıyorsanız, hem gece hem de sabah terastan gelen sandalye ve masa çekme seslerine maruz kalabilirsiniz.
Verified traveler
5-night trip



















