Muhteşem bir konumda, muhteşem dizayn edilmiş, muhteşem mimarisi olan ve inanılmaz yardımcı çalışanlari olan kısaca muhteşem bir otel. Otel hemen Tuna'nın yanında bazı odaları nehre bakan konumda. Otelde konukları rahat ettirmek için her şey düşünülmüş. Çok kullanışlı ve modern teknoloji ile donatılmış. Kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Sizi karşılayanlar yardımcı olmak için ellerinden geleni yapiyorlar. Gezilecek yerleri tek tek anlatıyorlar. Yol yordam gösteriyorlar. Hal hatır soruyorlar. Özellikle Mr. Bàlint'e teşekkürler.
Oda tek kelime ile mükemmel. Aslında her türlü teknoli ile donatılmış, her ayrıntı en kaliteli şekilde tasarlanmış, her ihtiyaca cevap verecek her şey en son modelde şık ürünler ile konumlandırılmış sanki bir + bir evde kalıyorsunuz. Kocaman rahat bir yatak, Tuna'ya bakan iki berjer koltuk ve masa, şık bir küvet, orta konumlu duş evye, ayrı mis gibi devamlı kokan wc (Avrupa'da taharet musluğu bulmak hemde elektronik olanı çok ilginçti), bir mutfak oturma odası bölümü (buzdolabı, elektrikli ocak, mikrodalga fırın dolaplarda mutfak malzemeleri vs) ayrı bir eşya koyma yeri (içerisinde ütü ve masası) iki kocaman televizyon. Her gün ev temizliği yapılan Modern bir ev yani. Herşey sanki paketinden yeni açılmış gibi tertemiz.
Peşte tarafında yerleşik otel. Neredeyse Budapeşte'nin tüm gezilecek yerleri yürüme mesafesinde. Hemen karşı yanında tramvay durağı var. İsteseniz bunu da kullanabilirsiniz. Biz heryere yürüyerek gittik geldik.